Агенство недвижимости Санта Кристина

(+34) 972 835 266
(+34) 664 870 881

Продажа недвижимости в Сан-Фелиу-де-Гишольс (Коста Брава)

 

Ексклюзивные дома

Сант Фелью де Гийшолс, центр,аппартамм

Номер 1894

Квартиры
Сант Фелью де Г / Центр

Площадь земли: 0 m2 / Площадь проектирования: 180 m2

Ванные комнаты 3 Комнаты 4 710.000€

Санта Кристина де Аро, Коста Брава, уча

Номер 1582

Земельный участок
Санта Кристина / Гольф Коста Бр

Площадь земли: 603 m2 / Площадь проектирования: 0 m2

Ванные комнаты n/a Комнаты n/a 168.000€

Дом Мас Пла, Санта Кристина Даро, Коста

Номер 1861

Дом
Санта Кристина / Мас Пла

Площадь земли: 566 m2 / Площадь проектирования: 286 m2

Ванные комнаты 3 Комнаты 4 575.000€

Immo el Portalet - Real Estate Sant Feliu de Guíxols

Immo el Portalet is the Finques Santa Cristina, S.L. office in Sant Feliu de Guíxols, located on the Rambla del Portalet, and deals with the sale and purchase of real estate properties including estates, houses, chalets, apartments, plots of land etc. in the Baix Emporda - Costa Brava, Girona - Spain.  Clients will receive the service of professionals in the Real Estate sector with twenty years of experience. We are collegiate API Agents and registered by the College of Real Estate Agents of Catalonia under AICAT nº 1763 and offer the necessary assessment and management for a successful sale or purchase of a real estate property. Our English, French and Russian colleagues are available for our customers from abroad.

Serveis i tràmits

 

Cèdules habitabilitat

Tramita l'obtenció de cèdules habitabilitat i certificats energètics. Obligatoris per Llei per la venda o Lloguer de qualsevol habitatge. Assessorament i gestió de tràmits Notarials i al Registre de la Propietat per a la Compra-Venda o la regulació de les inscripcions registrals.
Assessorament i gestió dels tràmits per a l'obtenció de permisos i llicencies davant l'administració. Gestions amb les companyies subministradores de serveis.

 

Disseny de projectes

L'assessorem en el disseny de projectes d'obra nova i rehabilitació, i proporcionem els millors tècnics i industrials segons els tipus d'obra a executar, proporcionant els pressupostos més ajustats de preu valorats per la qualitat i l'eficacia a més del nostre seguiment de les obres.

 

Professionals de la neteja

Proporcionem els millors professionals de la neteja. També podem cuidar-nos dels  manteniments , reparacions i el control de l'habitatge  durant els períodes en que els propietaris estan absents..

Copyright © 2016 Tots els drets estan reservats - Finques Santa Cristina, S.L. Avis legal - Política de privacitat